Departamentul Politic - Mediafax
3618 vizualizări 12 iul 2018

Preşedintele PSD Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis, că este implicat direct în condamnarea sa, susţinând că un ofiţer dintr-un serviciu secret i-a spus că "am rezolvat un judecător, lucrărm în continuare".

"Foarte multe vorbe pe care le-a auzit că sunt zvonuri iniţial, dar punând cap la cap informaţii, ziceri, nu mai pot să cred că sunt zvonuri,” acuză Dragnea, care a participat miercuri seara într-o emisiune la postul de televiziunea Antena 3. ”Moţiunea. Vă spun ce vorbea Raluca Turcan şi Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL şi alte partide. S-a spus că Raluca Turcan i-a promis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garanteaza că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea s-a rezolvat, guvernul nu a picat." 

Dragnea este convins că, în spatele condamnării sale stă preşedintele Klaus Iohannis.

"Este a doua condamnare fără probe şi TOTAL NEVINOVAT,” explică Dragnea. ”Primeam avertizări, ai grijă cu legea offshore, cu mintingul, pentru că deranjezi şi va influenţa decizia judecătorilor, că sunt presiuni pe judecători. E un ofiţer care mi-a zis că <<am rezolvat un judecător, lucrăm în continuare>>. Nu îi dau numele, e militar, dacă ţine la onoare şi nu vrea să stea cu piatra pe inimă să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Ofiţer din serviciile secrete."

Liviu Dragnea şi Statul Paralel

Dragnea a reamintit că doar un judecător din completul care l-a condamnat a rezistat presiunilor.

"În această perioadă cu cât mai mulţi oameni cu curaj vor fi, cu atât ţara aceasta va avea o şansă uriaşă. Dacă nu, ne bucurăm, dar lucrurile vor reveni mai rău decât până acum,” prevede Dragnea. ”Un balaur, dacă nu e stârpit în totalitate şi dacă sistemul nu e reconfigurat, lucrurile nu se pot rezolva. Rămâne varianta totală - un sistem nou, curat, o ţară să funcţioneze după reguli democratice, care poate să bucure, dar este tipul de societate la care ne-am angajat."

Preşedintele PSD acuză DNA că încearcă tot posibilul să îl trimită după gratii, scormonind după dosare închise de ani de zile.

”Încep alte dosare. Fac cerere să redeschidă dosare închise acum patru ani, cinci ani. Habar nu am,” dezvăluie Dragnea. ”Probabil că o să deschidă ceva şi de când eram în liceu, în şcoala generală, în grădiniţă, înainte să mă nasc. Nu-s prost. Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis e ca EU SĂ NU MAI EXIST.” 

Preşedintele PSD l-a atacat miercuri şi pe liderul PNL Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că acţionează la comandă, iar partidele din Opoziţie sunt ocolite de procurori pentru că fac parte din sistem..

"Ce fac procurorii cu finanţările ilegale ale USR şi PNL? Nimic, pentru că este componenta politică a acestui sistem,” se întreabă Dragnea. ”Orban, acest personaj de desene animate, tras de fire şi care îşi caută fericirea doar în ochii stăpânilor. Ştiţi ce făcea Raluca Turcan cu votul la moţiune? Mergea cu Orban la discuţii, să voteze moţiunea, după care venea a doua zi, dăm jos guvernul, venim cu Orban, îl picăm şi venim cu altă variantă."

mascotă liviu dragnea

Dragnea aduce în sprijinul afirmaţiilor sale argumentul plângerii penale depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. 

"(N.r. Dosarul de înaltă trădare) Au fost nervozităţile lui Klaus Iohannis, înţelegeri secrete cu nişte evrei, apoi ameninţări brutale la adresa premierului şi apoi brusc apare plângerea penală a acestui Mickey Mouse,” explică Dragnea. ”Plângerea era făcută. Acest laborator unic, PNL şi USR au aceiaşi coordonare, tot ce apare, totul face parte din acelaşi concept." 

 

Citește și: