Maria Dinu
713 vizualizări 20 mar 2019

"Nu, nu s-a discutat absolut nimic încă, eu zic să-l lăsăm pe preşedinte să şadă şi să cugete liniştit, aşa cum cugetă dumnealui de fiecare dată. Nu avem ce să comentăm deocamdată pentru că e aşa cum v-am spus şi dumneavoastră aproape hotărât aşteptăm să fie în sfârşit bărbat hotărât, să vină să spună care este întrebarea pentru acest referendum şi abia atunci vom comenta, deocamdată nu avem ce să comentăm pentru că e lansată în spaţiul public încă o temă parazitară de dezbatere(...)Deocamdată nu avem niciun fel de comentariu pentru cugetarea preşedintelui. Haideţi să vedem întâi despre ce este vorba, care este tema şi comentăm", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Întrebată dacă ar fi afectat Partidul Social Democrat de organizarea referendumului, aceasta a răspuns că "absolut deloc", întrebând, de asemenea, referitor la referendum "de ce ne-ar încurca?".

Referitor la prezenţa la vot aceasta a declarat că "este foarte bine, aşteptăm o prezenţă mare la vot, am făcut focus-grupuri, am făcut sondaje pe nehotărâţi, chiar ne dorim o prezenţă mare la vot".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este ”aproape hotărât” să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, şi că alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.

Citește și: