1518 vizualizări 13 oct 2017

Cu numele noilor miniştri gata să fie trimise la Palatul Cotroceni pentru semnarea decretelor, Liviu Dragnea îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis, după ce şeful statului a criticat situaţia din PSD zilele trecute şi a şi avut două discuţii pe această temă cu premierul Tudose. 

Liviu Dragnea a susţinut că până îşi va termina preşedintele mandatul nu va mai merge la Cotroceni şi i-a cerut lui Iohannis „să nu se mai refere la PSD niciodată”

„Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezidenţiale pentru că eu, la această oră nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui Iohannis. Nu mai cred în asta. De asemenea, îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea să vorbească despre PSD, se poate face membru de partid şi să-şi dea cu părerea despre PSD”, a spus preşedintele PSD. 

Când jurnalişti l-au întrebat şi pe premier despre relaţia cu preşedintele, Dragnea a intervenit prompt, nelăsându-l pe acesta să răspundă.: „Mihai trebuie să ţină Guvernul, nu încercaţi să-i puneţi astfel de întrebări, le iau eu”. 

Şeful PSD a spus că el a fost deschis dialogului cu preşedintele Iohannis de doi ani de zile. „Am stat cu mâna întinsă de mi-a amorţit”, a comentat el. „Nu cred că PSD sau eu am făcut ceva în mod instituţional împotriva preşedintelui Iohannis sau împotriva instituţiei prezidenţiale” a adăugat el, transmiţându-i şi purtătoarei de cuvânt a preşedintelui să se abţină de la comentarii referitoare la PSD. 

„Rugămintea e transmisă şi către purtătorul de cuvânt. Nu  mai trebuie să facă conferinţe la Cotroceni în care să dea sfaturi PSD. PSD să se ocupe de..., PSD să nu se mai ocupe de..... să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să îşi spuna părerea, să semneze adeziunea, se face membru PSD şi vine şi discută la noi", a mai spus Dragnea.

 

Citește și: