Liviu Dadacus - Mediafax
1777 vizualizări 13 nov 2017

„Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există”, a spus Dragnea la România Tv. La remarca moderatorului că acest lucru este năucitor, Dragnea a comentat: „Este îngrozitor, nu năucitor”.

„Sper să nu fie aşa... lideri locali...aţi văzut cazul Maricel Popa? Eu aşa ceva...iertaţi-mă, la mine am înţeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul şi să fiu acolo pus în colţ...”, a continuat Dragnea. Întrebat în beneficiul cui are loc această „execuţie” a sa, Dragnea a răspuns că „în beneficiul lui Iohannis şi al sistemului, e foarte simplu”

„Iohannis este beneficiarul politic. Nici nu e nevoie să comande. Eu vă spun cum funcţionează acest sistem şi dacă dumnealui nu înţelege că aşa cum sistemul a sărit pe Traian Băsescu, la un moment dat va sări şi pe dumnealui, este problema dumnealui. Nici nu este nevoie să comande”, a adăugat liderul PSD. 

Dragnea a comentat că „pe plan politic, programul implementat (de PSD-n.r.) lasă un spaţiu de manevră aproape inexistent pentru opoziţie, adică pentru partidele care ar putea să-l susţină pe preşedintele Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2019” 

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă), transmisă procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obţinere nelegală pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene a unor fonduri europene.

Citește și: