344 vizualizări 18 apr 2019

„Ne luptăm cu nişte perverşi cum această ţară nu a avut. Oameni care urăsc România şi au vândut bucăţi din această ţară. Da, Codrin. Trag din toate părţile. M-au lovit puţin la coloană, dar tot dreaptă rămâne. Nu pot să mă fac ca ghiocelul. Credeţi că mie nu mi-ar fi plăcut să fac ca unii care au plecat de la noi, că nici nu cred că au fost vreodată cu sufet. Unul care a plecat de aici şi care v-a datorat tot, inclusiv ultimul post. Puteam să stau acasă ci Irina, să mănânc popcorn şi să spun luaţi direct la SRI, DNA şi Cotroceni. Şi ce să faceţi cu ei? Ce vre voi. Nu mai facem PNDL. Nu ma ajutăm fermierii, că toate producţiile astea intră pe piaţă", a declarfat Liviu Dragnea.

Liderul PSD l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Sunt convins că PSD va merge până la capăt, iar capătul nu unde zic ei, ci de ce e cel mai rău, răul pe are îl reprezintă Iohannis. Acest om, gaşca lui, nu pot fi lăsaţi de Dumnezeu să ducă ţara înapoi. Să spuneţi adevărul în fiecare zi. Nu avem în faţă un plan de a spune minciună. Avem cea mai mare provovare pe care o are un partid (...) El când merge afară nu vorbeşte: tace, ascultă şi execută. El trebuia să ne apere ţara. Nu-l bagă nimeni în seamă", a mai spus Dragnea.

Liderul social-democrat îl acuză pe preşedinte că e şantajat în cazul Lazăr

Liviu Dragnea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis nu îl schimbă pe Augustin Lazăr, de la Parchetul General, deoacrece instituţia menţionată are dosarul caselor care vizează familia Iohannis.

„Că resursele noastre sunt ale altora, că suntem momâi, că ne sperie cu dosare? Cine? Unii care erau complici cu torţionarii şi care primesc premii de la ONG-uri care spun că sunt anti-comuniste?
Iohannis spunea că e anticomunist. De ce nu-l schimbă pe Lazăr? De frică pentru că e şantajat. Nu dumneavoastră aveţi dosarul cu casele furate la Parchet. Ăsta e anticomunistul Iohannis. Câtă neobrăzare să ai?, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Crucea Naţională „Serviciul Credincios” clasa a III-a lui Iulius Filip, disident anticomunist şi fost deţinut politic,a cărui eliberare condiţionată a fost refuzată în două rânduri în 1985 şi 1986 de către Comisia de Eliberări pe care o conducea Augustin Lazăr.

 

Citește și: