Gandul.info
Departamentul Politic - Mediafax
4060 vizualizări 17 nov 2017

”Îl vede şi îl ştie foarte bine, de mult timp,(n.r.: dosarul de la DNA) nu a spus ceva nou. Poate numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo”, i-a răspuns Liviu Dragnea, preşedintelui Iohannis.

Preşedintele României a declarat, vineri, în Suedia, întrebat fiind despre noul dosar care îl vizează pe Liviu Dragnea, că persoanele condamnate sau cercetate penal nu ar trebui să fie în aparatul de conducere al statului.

"Eu m-am exprimat de foarte multă vreme Din capul locului, persoanele care au fost condamnate sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului, punct", a declarat Klaus Iohannis.

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Cât priveşte situaţia caselor preşedintelui, Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut definitiv casa situată pe strada Nicolae Bălcescu, din centrul Sibiului, după ce decizia prin care au devenit proprietari a fost contestată în instanţă de foştii chiriaşi.

Citește și: