Teodor Bobei
61 vizualizări 11 oct 2019

Înlăturarea lui Mihai Fifor este dorită de unii social-democraţi, după ce a fost adoptat moţiunea de cenzură, joi, în Parlament, însă aceştia trebuie să se lămurească dacă poate fi realizată acţiunea conform statutului, au precizat sursele citate.

Întâlnirea de la Parlamentu din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor a început de dimineaţă şi este în desfăşurare.

La întrevedere participă mai mulţi membrii ai PSD, printre care Florin Iordache, Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, precum şi lideri ai organizaţiilor judeţene.

Victor Ponta a avut o întâlnire, joi seară, cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi Sorin Grideanu, în contextul căderii Guvernului Dăncilă, principalul subiect de discuţie fiind posibila preluare a PSD de către Ponta, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Este prima întrevedere restrânsă, după retragerea încrederii Guvernului Dăncilă, prin adoptarea moţiunii de cenzură, joi, în Parlament.

Potrivit surselor citate, tema centrală abordată de cei patru a fost preluarea PSD de către Victor Ponta, acesta fiind un scenariu vehiculat în ultima perioadă în unele medii.

Moţiunea de cenzură prin care i-a fost retrasă încrederea Guvernului Dăncilă a fost adoptat, joi, în plenul reunit, cu 248 de voturi "pentru", fiind retras astfel votul de încredere al Parlamentului pentru Guvern.

CEx al PSD va avea loc, vineri, la ora 18.30.

 

Citește și: