185 vizualizări 19 nov 2019

Dăncilă susţine că Iohannis este un candidat care fuge de celalt candidat.

„Nu este un candidat care fuge după celălalt candidat, ci este un candidat care fuge de celălalt candidat pentru că eu am toată deschiderea pentru această dezbatere.

Am văzut mesajele date de preşedinte, am văzut mesajele date de ceilalţi din jurul preşedintelui.

Mesaje foarte urâte, ajungând până la jigniri, pentru că oamenii slabi întotdeauna jignesc pentru că nu au argumente, dar eu voi lua în calcul ambele variante. Nu mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă cu cineva sau făcând lucruri de genul acesta pentru că eu întotdeauna am respectat pentru că ştiu că respectul impune respect”.

Îi văd aşa de speriaţi, încât nu ştiu ce să zic. Am văzut numai pentru faptul că aş putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis şi au jignit, au venit cu un atac. E ceva care cred că nu a fost întâlnit în România de la Revoluţie încoace. Vom analiza. Luăm în calcul ambele variante”, a declarant Dăncilă.

Lista persoanelor care vor pune întrebări la discuţia din această seară cu Klaus Iohannis:

Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniţă (Adevărul), Moise Guran ( Europa FM), Cristina Şincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) şi Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Potrivit unor surse politice, este posibil să fie o a 10-a persoană acceptată să pună întrebări, de la Realitatea Tv sau Digi 24.

Potrivit surselor citate, în sală sunt invitaţi studenţi şi profesori. Lista cuprinde circa 80 de studenţi, iar aceasta, alături de numele profesorilor, a fost aprobată de staff-ul de campanie al PNL şi de Administraţia Prezidenţială.

PNL a anunţat că evenimentul este organizat de partid şi reprezintă „o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidenţiale, participanţii care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme şi orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică".

 

Citește și: