1130 vizualizări 19 apr 2019

„Dăncilă a încurcat propunerile la nominalizarea noilor miniştri. PSD pare că bate în retragere cu unele numiri de noi miniştri. Dacă pentru portofoliul de la justiţie nu se dezminte şi propune un ministru care va avea o agendă şi mai agresivă pentru salvarea lui Daddy, la Diasporă vine cu o propunere care nu spune nimic. Mă aşteptam ca, după nominalizarea lui Nicolicea la justiţie, să-l propună pe Bădălau la Diaspora. Vă imaginaţi ce entuziasm ar fi fost în Diaspora dacă Bădălau pleca de la Economie la acest minister pentru românii uitaţi de Guvernul PSD”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Niculae Bădălău, numit între timp ministru al Economiei, a participat anul trecut la o petrecere la care românii din străinătate au fost jigniţi.

Deputatul USR, Adrian Claudiu Prisnel, care a făcut publice imaginile, a comentat pe Facebook: „Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanţi baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoţii o au faţă de toţi oamenii cinstiţi, alungaţi din România tocmai de aceşti penali. I-au bătut, i-au gazat în Piaţa Victoriei, au despărţit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum ţin să arate cât de mult îi dispreţuiesc. Penalii României se adună la nunţi, în cercuri mafiote, sfidează cetăţenii prin opulenţă şi ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteţi România. România e a oamenilor cinstiţi. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică".

„Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa....că şi ăştia a zis <<M...PSD>>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon, potrivit imaginilor publicate.

Citește și: