110 vizualizări ieri, 21:04

„Candidatul trebuie să fie cel sau cu cele mai multe şanse. În sondaje vom introduce toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, dar şi un candidat comun al PSD ALDE pentru a vedea care e opinia electoratului şi decizia o vom lua împreună în forul statutar", a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Chestionată cu privire la candidatul comun şi dacă va fi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă a spus: "Sigur! Vrem să facem un sondaj mai amplu pentru a vedea unde pornim şi unde vrem să ajungem. E clar, vrem să câştigăm, vrem să vedem de la ce procente pornim".

Întrebată dacă ar vrea să fie printe prezidenţiabili, Dăncilă a răspuns: „Nu am luat în calcul acest lucru. Fac un sondaj pentru cei care vor să candideze. O să figurez alături de alţi lideri ai partidelor politice pentru a vedea cum ne poziţionăm la nivel de lideri de partide".

Viorica Dăncilă este, deocamdată, singurul candidat pentru preşedinţia PSD, congresul urmând să aibă loc în weekendul viitor. Dăncilă spune că îşi invită şi alţi colegi să intre în competiţie.

 

Citește și: