874 vizualizări 29 iun 2019

Potrivit unui comunicat al ALDE Sibiu, postat pe pagina de Facebook a filialei, conducerea organizaţiei a convocat o şedinţă pentru găsirea unor soluţii la lipsa de interes manifestată de unii membrii ai partidului, la care însă mulţi dintre cei vizaţi nu au ajuns.

Astfel, dintre cei 21 de consilieri locali din judeţ convocaţi, la şedinţă au participat doar trei.

„Şedinţa de aseară (n.r. - vineri) a fost una dintre cele mai grele de când fac politică. 21 de consilieri locali dintr-un total de 51 de reprezentanţi ALDE în teritoriu, au fost propuşi pentru demitere. Toţi au fost invitaţi la o şedinţă pentru a găsi soluţii, însă doar trei dintre ei au venit. Aceştia din urmă au primit avertisment şi au promis că vor respecta şi promova principiile partidului în localităţile pe care le reprezintă. Ceilalţi 18 au fost excluşi, urmând să fie înlocuiţi de următorii de pe listă. Este neplăcut că s-a ajuns aici, însă noi ne dorim ca cei care vin alături de noi să facă asta din tot sufletul şi să-şi dorească dezvoltarea partitdului”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor partidului, lipsa de implicare a reprezentanţilor ALDE în judeţul Sibiu „a atins note culminante, iar rezultatele lipsei de interes s-au văzut în rezultatele obţinute de partid la alegerile europarlamentare”.

Liderul ALDE Sibiu spune că va face „curăţenie” în continuare cu cei care nu respectă statutul partidului şi nu se implică în activitatea de consilieri locali, primari sau viceprimari.

Foto: ALDE - Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Sibiu / Facebook

 

Citește și: