Cristina ANDREI
1137 vizualizări 12 ian 2018

„Guvernul are datoria să guverneze în interesul societăţii. Cum spunea deunăzi şi premierul Tudose, chiar dacă mandatul politic vine de la o majoritate politică, Guvernul e al României. Şi, totuşi, pentru a câta oară într-un an de guvernare PSD-ALDE, avem parte de dispute publice între membri ai guvernului, care ar trebui să lucreze ca o echipă în interesul României?! Unde sunt liniştea şi normalitatea promise? Acestă gâlceavă politică la scară naţională, care e departe de a fi o confruntare politică de idei în interesul bunei guvernări, costă România enorm şi ne costă pe fiecare dintre noi", a scris pe Facebook fostul prim ministru Dacian Cioloş. 

Acesta le atrage atenţia guvernanţilor că toate deciziile luate la nivel internaţional şi care au impact asupra României sunt influenţate de stabilitatea situaţiei politice din ţară, iar cheia este în hotărârile luate de cei de la Palatul Victoria. 

„Deciziile privind investiţiile - creştere economică şi locuri de muncă, ratingul de ţară - costurile creditelor pe care România le face pe pieţele financiare, capacitatea de negociere a unui ministru sau a premierului în numele României, toate acestea şi multe altele sunt influenţate de stabilitatea şi credibilitatea echipei guvernamentale. Doamnelor şi domnilor guvernanţi, bunăstarea românilor nu se creează din condei şi nici la televizor, ci stă în deciziile, acţiunile şi credibilitatea dumneavoastră în fruntea ţării", a adăugat acesta.

Citește și: