Luiza Paraschivu
187 vizualizări 11 nov 2019

Potrivit statisticilor Biroului Electoral Judeţean Olt, în comuna Dobrosloveni, Alexandru Cumpănaşu a obţinut cele mai multe voturi valabil exprimate, 527 , umat de candidatul PSD, Viorica Dăncilă cu 424 de voturi valabil exprimate.

„În comuna Dobrosloveni au fost 1.554 voturi valabil exprimate. Alexandru Cumpănaşu a obţinut 527, urmat de Viorica Dăncilă cu 424, iar pe locul al treilea, cu 261, este candidatl Klaus Iohannis”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt BEJ Olt, Marius Filip.

Primarul comunei Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, spune că rezultatul obţinut de Cumpănaşu era previzibil.

„Era de aşteptat pentru Cumpănaşu. Era de aşteptat la Dobrosloveni. (...) E concetăţean, iar oamenii aici se iubesc unii pe alţii, sunt alături unii de alţii şi, când e nevoie, sar în ajutorul celui care e nevoie de ajutor. A obţinut cel mai mare scor”, a declarat pentru Mediafax primarul.

Potrivit BEJ, în judeţul Olt, Alexandru Cumpănaşu a reuşit să obţină 8.057 de voturi valabil exprimate, adică 4,42% din opţiunile alegătorilor.

Potrivit Biroului Electoral Central, primele rezultate oficiale arată că, la nivel naţional, Alexandru Cumpănaşu a obţinut 126.019 de voturi, reprezentând 1,47%.

Alexandru Cumpănaşu este unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani dispărută din Dobrosloveni, cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă.

 

Citește și: