Silviu Bănilă
870 vizualizări 10 ian 2018

Cuplul regal doreşte să organizeze nunta în Windstor Castle, nu mai târziu de luna mai, scrie dailystar.co.uk.

În ciuda prieteniei Prinţului Harry cu fostul preşedinte american Barack Obama, acesta din urmă ar putea lipsi de la nunta anului.

Mirii cu sânge albastru ar urma să ia această decizie pentru a nu-l „supăra” pe actualul preşedinte american, Donald Trump.

Potrivit biografului familiei regale, Duncan Lacrcombe, Foreign Office i-ar fi sfătuit pe Prinţul Harry şi aleasa inimii sale să nu rişte tensiuni diplomatice cu SUA.

Oficialii sunt îngrijoraţi de faptul că actualul preşedinte Trump nu a vizitat încă Marea Britanie şi nu s-a întâlnit cu Regina Angliei.

Familia regală rămâne neutră din punct de vedere politic şi a dorit să demonstreze acest fapt cu ocazia nunţii Prinţului William cu Kate Middleton (2011).

„Printre invitaţi s-au numărat lideri religioşi, membri ai familiei regale şi oficiali ai altor ţări”, a declarat Duncan pentru townandcountry.com.

„Totul va fi atent organizat, pentru a nu genera tensiuni politice”.

Prinţul Harry ar putea „să se scuze” prin faptul că amicul său din SUA, Barack Obama, nu mai este în funcţie. Când acesta a anunţat logodna cu Meghan, Obama a scris pe Twitter: „Vă dorim o viaţă plină de bucurie şi fericire”.

Larcombe a mai declarat: „O parte din această prietenie are legătură cu faptul că Harry a fost soldat, pe vremea când Obama era Comandantul forţelor militare americane”. „Ei au o relaţie diferită, nu una de business”.

Recent, Harry a evitat întrebarea legată de posibila prezenţă a lui Obama la nunta sa. „Nu am realizat încă lista de invitaţi, nu ştim dacă va fi invitat sau nu. Nu vreau să stric surpriza”, a declarat Prinţul Harry.

Citește și: