Ana Obretin
805 vizualizări 5 iun 2019

Larry, motanul de la reşedinţa din Londra a premierului Marii Britanii, le-a dat bătăi de cap membrilor echipei care se ocupă de securitatea preşedintelui SUA, Donald Trump, aflat într-o vizită de stat în regat, potrivit CNN.

Donald Trump a mers, marţi, la reşedinţa din Downing Street nr. 10 pentru o întâlnire oficială cu premierul britanic Theresa May, iar, la plecare, a fost nevoit să aştepte, întrucât motanul se tolănise sub limuzina prezidenţială, cunoscută ca "The Beast" (Bestia).

Felina a decis să se relaxeze sub vehiculul blindat, de unde a refuzat să iasă o vreme, spre amuzamentul jurnaliştilor adunaţi în faţa reşedinţei premierului britanic, presa vorbind despre „o uriaşă problemă de securitate".

 

 

 

Anterior, motanul a apărut, lungit la o fereastră, şi în fundalul fotografiilor realizate în faţa reşedinţei din Downing Street nr. 10 de Theresa May şi Donald Trump, alături de partenerii lor de viaţă, Philip May, respectiv Melania Trump.

Larry a fost adus la reşedinţa premierului britanic în ianuarie 2011 - pe vremea lui David Cameron -, în urma unei invazii de şoareci, însă talentul lui de „vânător" nu s-a ridicat la înălţimea sarcinilor guvernamentale ce i-au fost trasate. Larry a avut nevoie de şase luni pentru a prinde primul şoarece şi este văzut adeseori lenevind şi dormind pe un scaun confortabil.

 

 

 

Preşedintele american Donald Trump se află în Marea Britanie, pentru o vizită oficială de trei zile. Donald şi Melania Trump au fost primiţi, luni, de regina Elizabeth a II-a la palatul Buckingham, în prima zi a vizitei de stat în Marea Britanie. Cei doi au participat la o ceremonie oficială de primire şi un dineu privat. Marţi, preşedintele american a avut o întâlnire oficială cu prim-ministrul britanic Theresa May şi cu mai mulţi oficiali britanici.

Mii de britanici au protestat marţi la Londra pe fondul vizitei efectuate de Donald Trump în Marea Britanie, însă numărul persoanelor care au participat la manifestaţii a scăzut comparativ cu protestele organizate în urmă cu un an, la vizita anterioară a preşedintelui.

Foto: Larry the Cat/ Twitter

Citește și: