Gandul
56495 vizualizări 3 iun 2019

Matthew Seltzer, în vârstă de 35 de ani, a filmat-o pe tânăra de 23 de ani, Vanessa Rivas, în baie în timp ce aceasta se schimba sau făcea duş, transmite New York Post.

Bona susţine că a descoperit camera îna ianuarie 2018, pe când se pregătea să se dezbrace în baia familiei. A observat dispozitivul, care semăna cu un încărcător de telefon, într-o priză.

Rivas a declarat că le-a arătat camera celor doi soţi, dar că aceştia au negat că ar şti ceva de ea. Mai mult, soţia bărbatului, procurorul Lauren Angelo-Seltzer, ar fi încercat să o intimideze pe tânără pentru ca aceasta să nu raporteze incidentul la poliţie.

Rivas a păstrat cardul de memorie al camerei, iar ulterior s-a trezit cu poliţişti, trimişi de Angelo-Seltzer, care i-au cerut să predea dispozitivul. Tânăra a refuzat, iar oamenii legii au lăsat-o în pace.

Ulterior, mama procuroarei, o fostă judecătoare, s-a oferit să îi ofere femeii o sumă de bani pentru a renunţa la acuzaţii.

Autorităţile nu l-au inculpat încă pe Seltzer, dar acest lucru s-ar putea întâmpla în următoarele săptămâni. Suspectul riscă să petreacă între 4 şi 7 ani după gratii.

 

Citește și: