Silvana Chiujdea
431 vizualizări 12 mar 2018

Câştigătoarea Oscarului a demonstrat că tolerează sosurile condimentate, dar şi că poate răspunde la orice întrebare legată de activitatea sa. Gazda emisiunii, Sean Evans, a întrebat-o pe vedetă despre rolurile sale de la Hollywood, amintiri din copilărie, dar şi detalii despre familia ei. Totodată, Charlize Theron a recunoscut că şi-a dorit să joace golf cu Will Smith, activitate care i-a plăcut.

Actriţa originară din Africa de Sud a spus că poate face faţă sosurilor picante, datorită mâncărilor condimentate din ţara ei de origine. Deşi iniţial vedeta a fost calmă, când a început să guste sosurile iuţi Charlize Theron s-a agitat. „Îmi plac sosurile, dar acesta pe care l-am gustat acum are un gust nenorocit”, a spus actriţa. Pentru a ameliora gustul ciudat pe care îl simţea, aceasta a cerut un bol cu orez.

Emisiunea Hot Ones îşi propune să aducă vedete şi le provoacă să mănânce aripioare de pui cu diverse sosuri dulci şi picante. Totodată, invitaţii trebuie să răspundă la mai multe întrebări despre activitatea profesională, dar şi viaţa personală. Oaspeţii anteriori ai emisiunii au fost Michael B Jordan, Gabrielle Union şi Kevin Heart.

Citește și: