Departamentul Life
1463 vizualizări 12 feb 2019

Mimi şi Nicole Cherry, foste colege de clasă în liceu, la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, au vorbit despre comedia ”Oh, Ramona!”, care va avea proiecţii în avanpremieră miercuri şi joi.

”Când venea Nicole la oră, o punea să cânte şi ne dădea zece tuturor”, a povestit Mimi despre anii în care au fost colege. Nicole Cherry şi-a adus aminte că piesa ”Adagio”, a Larei Fabian, o ajuta să exerseze foarte bine când era mai mică şi că a rămas cea mai grea melodie pe care a cântat-o.

Cântăreaţa a văzut ”Oh, Ramona!” ca pe un film la care, atunci când mergi cu prietenii, ”trebuie să fie şi din băieţi şi din fete. Reacţionează şi diferit, mai faci mişto de unul sau de altul. Cu toţi prietenii e de mers la film”, a explicat Nicole. ”E foarte tare, l-am văzut şi mi-a plăcut super-tare. Cred că o să mai merg o dată. Mi-a plăcut foarte tare şi ar trebui să îl vedeţi. Mai ales dacă sunteţi într-o relaţie, o să fie funny.”

”Eu nu sunt într-o relaţie şi tot mi s-a părut funny”, a replicat Mimi.

”Puteţi să mergeţi şi singuri, o să vă distraţi oricum, o să râdeţi! E perfect şi pentru persoanele singure. O să râdeţi, chiar o să râdeţi!”, a revenit cântăreaţa. ”Nu râd atât de uşor, eu una nu mai văzusem de mult timp o comedie bună. Credeţi-mă, că o să aveţi un şoc când o să înceapă. Nu o să vă vină să credeţi că filmul ăsta a putut să fie filmat în România şi de români.”

”Nu am apărut în filme, dar îmi doresc. Dar am dublat voci pentru desene animate şi a fost foarte interesant”, a dezvăluit cântăreaţa.

”Toţi prietenii voştri vor merge la «Oh, Ramona» şi vă vor da «spoilere» şi o să regretaţi”, avertizează vloggeriţa Mimi, care recomandă să se cumpere biletele din timp pentru că încep să se epuizeze. ”Obligaţi-vă iubiţii să mergeţi la film!”

”Da, iubire, mergem azi la film, vreau să o văd pe Ramona... tu poţi să îl vezi pe Bogdan. Sau invers”, a spune şi Nicole Cherry.

Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Janina Ghinea, s-a născut în 1998. Este cântăreaţă. A debutat la 14 ani cu piesa ”Memories” şi de atunci a rămas pe scenă.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să îşi continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonaţi.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Biletele pentru proiecţiile în avanpremieră "Oh, Ramona" din 13 si 14 februarie pot fi cumparate de AICI.

 

Citește și: