Razvan Tupa
4542 vizualizări 10 feb 2019

”A fost greu, dar mă uitam la film şi vedeam secvenţele şi evident că mă gândeam la ce a fost în spate şi cum ne-am pregătit pentru secvenţele astea. Şi îmi aminteam doar lucruri bune”, a povestit Bogdan Iancu despre impresia pe care i-a lăsat-o prima vizionare a comediei.

La premiera de joi a comediei ”Oh, Ramona!”, el va veni cu iubita şi părinţii.

”Ne-am dorit ca povestea să fie spusă cât mai multor oameni şi cumva te limitezi în momentul în care este doar în română”, a explicat actorul faptul că ”Oh, Ramona!” este vorbit în engleză. Iancu a explicat şi faptul că nici în engleză şi nici în germană nu este ”rârâit”, ci graseiază doar atunci când pronunţă în română.

”Cred că dacă ne-ar face o tipă ce se aşteaptă de obicei de la noi, ne-am pierde. Gândeşte-te că eşti într-un club, te simţi bine, dansezi sau ce faci tu şi vine la tine o gagică super-bună şi îţi spune: «Bogdan, tu şi cu mine acum în baie, acum facem sex», aia zic, niciodată nu te duci... e ceva la mijloc aici...”, a explicat Andrei Ciobanu.

Cei doi au dezvăluit şi momente neaşteptate din interacţiunile lor cu sexul opus.

”Era vară, 2015. Am fost cu cortul în Vamă, nu aveam bani de cazare. Eram cu fata asta într-un cort, iubita mea de atunci, şi pur şi simplu s-a întâmplat. S-a întâmplat în cort şi apoi am ieşit pe plajă pentru că ştiam eu un loc”, şi-a amintit actorul. Fără să îşi dea seama tocmai îi povestea celui din faţa sa cum a făcut dragoste când nu avea decât 15 ani. ”Păi şi tu, în loc să înveţi la fizică la 15 ani...” l-a luat la întrebări Ciobanu.

”Eram la ziua mea şi aveam o prietenă. Eu cu baia am mereu probleme în viaţă. Tot timpul se întâmplă lucruri rele cu băile. Aveam un prieten care avea piscină şi a zis să îmi fac ziua la el. Avea o singură baie. După ce am intrat în piscină am vrut să merg la baie. Uşa era descuiată şi când am intrat, era o fată, pe care nu o ştiam eu. Era în cabina de duş şi făcea duş. Am zis «Scuză-mă!», ea a zis că nu e problemă. Cum am zis că fac pe mine... am întrebat dacă o deranjează şi a zis că nu.

Mi-am făcut ce aveam de făcut şi i-am cerut iar scuze şi am dat să plec. Ea a zis, «Nu vrei să rămâi până termin şi eu duşul?». Am zis «Ok», m-am aşezat pe veceu şi am vorbit cu ea. Nu am văzut nimic pentru că ea făcea duş după un geam mat. Şi tipa a terminat duşul şi a ieşit în sutien de după geam şi exact atunci a intrat prietena mea din acel moment. Prietena mea a plecat, eu am mers după ea să îi spun că nu e ce pare, că eu am stat doar cu tipa aia să facă duş şi în timp ce îi spuneam îmi dădeam seama cât de retard sună şi m-a părăsit”, şi-a amintit Andrei dintre poveştile pe care nu a mai apucat să le scrie în cartea sa.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Comedia, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată oficial în România pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Biletele pentru proiecţiile în avanpremieră "Oh, Ramona" din 13 si 14 februarie pot fi cumparate de AICI.

Citește și: