Ana Obretin
8993 vizualizări 11 iul 2018

Relaţiile dintre Joe Jackson şi copiii săi au fost foarte complicate, iar Conrad Murray spune, într-o înregistrare publicată de site-ul The Blast, că acesta a fost „unul dintre cei mai groaznici părinţi din istorie”.

Joe Jackson a decedat la sfârşitul lunii trecute, la vârsta de 89 de ani.

În aceeaşi înregistrare, Conrad Murray povesteşte că a auzit de la pacientul său multe poveşti despre atrocităţile la care l-a supus tatăl lui.

„Îl cunoşteam şi mă ocupam îndeaproape de Michael Jackson,” a spus Murray. ”Mi-a povestit despre multele suferinţe provocate de tatăl său şi pe care le-a calificat drept abominabile, care au depăşit imaginaţia şi cuvintele.”

Joe Jackson se temea că timbrul vocii lui Michael se va modifica în timpul pubertăţii. De la lansarea grupului Jackson 5, mezinul era starul. La nici 6 ani, Michael era cel mai talentat şi charismatic dintre fraţii săi.

Pentru ca vocea lui Michael să nu se modifice, Joe ar fi cerut ca acesta să fie pur şi simplu CASTRAT CHIMIC, afirmă medicul Conrad Murray.

Familia artistului nu a făcut comentarii privind acest subiect.

Nu este prima dată când este vehiculată ideea că Michael Jackson ar fi fost castrat chimic pe când era copil. Într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Într-o intervenţie la New York Post, doctorul Murray a făcut o declaraţie şocantă: Sper ca Joe Jackson să se căiască în Purgatoriu.

Citește și: