Silviu Bănilă
1216 vizualizări 21 iun 2018

Joe Jackson, în vârstă de 88 de ani, suferă de o boală „în stare terminală”, despre care nu doreşte să vorbească, a declarat fiul său, Jermaine, pentru publicaţia The Daily Star.

Bătrânul a fost bolnav în ultimele luni şi a rupt legătura cu familia, a adăugat Jermaine. Pe de altă parte, se pare că soţia, fiicele şi nepoata managerului muzical l-au vizitat marţi, în Las Vegas, Nevada.

„Nu a ştiut nimeni ce se întâmplă. Nu ar trebui să implorăm, să ne rugăm să ne vedem tatăl, mai ales într-o asemenea situaţie. Suntem afectaţi. Nu ni s-a spus nimic despre el. Nici doctorul nu vorbeşte. Mama este foarte îngrijorată”, a declarat Jermaine Jackson.

„Este foarte, foarte firav, nu mai are mult de trăit. Familia trebuie să-i fie alături - asta ne dorim în ultimele sale zile. Asta ar dori orice familie, dar unii oameni din jurul său cred că ştiu mai bine... şi nu au dreptate”.

Se pare că însuşi muribundul Joe Jackson ar fi dat „ordine” ca familia să nu îl vadă - şi acestea ar fi fost înregistrate telefonic. Mai mult, Joe nu doreşte ca aspectele legate de boala sa să fie aduse în atenţia rudelor sau a publicului.

O sursă apropiată lui Joe a declarat că persoanele din jurul lui nu-i vor decât binele. „Familia Jackson nu se poate descurca aşa cu el, este delicat, nu are legătură cu faptul că este negru sau alb, aşa cum afirmă unii...”

Joe Jackson a fost cel care şi-a ghidat copiii spre succes, cu precădere pe regele muzicii pop, Michael Jackson, începând cu trupa The Jackson 5. La rândul său, Michael Jackson a susţinut în repetate rânduri că, deşi era un bun manager şi îndrumător, tatăl său avea ieşiri violente şi îl pedepsea ori de câte ori greşea, în drumul spre perfecţiune.

Starul muzicii pop Michael Jackson a murit în data de 25 iunie 2009.

Citește și: