Silviu Bănilă
1411 vizualizări 20 nov 2018

Locklear va rămâne internată în spital timp de 72 de ore, pentru evaluare şi tratament, scrie Daily Mail. Informaţia survine la câteva luni după ce Locklear a ajuns în clinica de dezintoxicare, în urma consumului de alcool şi a unor incidente domestice.

Actriţa cu probleme comportamentale, în vârstă de 57 de ani, a fost arestată în luna iunie, după ce a băut o sticlă de TEQUILA şi a acroşat cu maşina un stâlp, în perimetrul casei sale din California.

 Aceasta i-a atacat apoi pe poliţiştii veniţi la faţa locului şi a fost arestată, ajungând în Penitenciarul Comitatului Ventura, pentru ULTRAJ.

Heather a fost eliberată a doua zi, dar a ajuns câteva ore mai târziu la spital, din cauza unei supradoze. Locklear a fost plasată atunci sub control psihiatric „5250”, care poate dura până la 14 zile şi include cinci zile de dezintoxicare, precum şi o evaluare psihiatrică.

Arestul a survenit la o săptămână după ce Locklear a fost încătuşată şi dusă la spital, după ce a strâns-o de gât pe mama ei, Diane, în vârstă de 85 de ani şi a ameninţat că se împuşcă.

 După ce a fost eliberată din spital, în ziua de marţi, 19 iunie, actriţa din celebrul serial Melrose Place s-a internat la dezalcoolizare, dar a renunţat la program după doar două zile (dintr-un program care urma să dureze cinci zile).

Duminică, 24 iunie, aceasta şi-a cumpărat o sticlă de tequila, chiar când revenea de la clinica de dezintoxicare, pe care a băut-o şi ulterior a făcut un accident uşor cu bolidul ei Porsche.

 În luna august, Heather a revenit pe reţelele sociale după o pauză scurtă, cu o postare cu câinele ei, menţionând că „se urcă pe pereţi” la dezintoxicare şi îl bombardează cu telefoane emoţionale pe iubitul ei, Chris Heisser.

foto: Instagram / Heather Locklear

foto: Instagram / Heather Locklear

Citește și: