Judecătorii au avut nevoie de două zile pentru a citi toate cele 626 de acuzaţii reţinute în sarcina bărbatului în vârstă de 36 de ani, divorţat. Printre acestea, 599 sunt de sodomie cu fiica sa minoră în vârstă de 15 ani, iar restul de incest, viol şi alte infracţiuni contra integrităţii sexuale.

Bărbatul a pledat nevinovat în faţa instanţei, în momentul în care i se citeau acuzaţiile. A fost demarată judecata în primă instanţă.

"Riscă o condamnare la peste 12.000 de ani în spatele gratiilor", a declarat adjunctul procurorului de caz, Aimi Syazwani.

Pentru fiecare acuzaţie de sodomie, bărbatul poate primi pedeapsa maximă de 20 de ani în spatele gratiilor, precum şi biciuirea cu ratanul. Pentru acuzaţia de viol, pedeapsa maximă cu închisoarea este de 20 de ani, în timp ce restul acuzaţiilor de agresiune sexuală îi pot aduce fiecare până la 20 de ani de închisoare.

Bărbatul, care vindea produse de investiţii, a fost arestat pe 26 iulie după ce mama copilei a înaintat o plângere către poliţie. Agresiunile ar fi fost comise între Ianuarie şi Iulie, anul acesta, când fata locuia cu tatăl său.

Instanţa unde se judecă infracţiunile contra libertăţii şi integrităţii sexuale a fost înfiinţată în luna iulie.

Citește și: