Ana Obretin
354 vizualizări 9 feb 2019

O sursă apropiată ducesei a declarat pentru publicaţia Vanity Fair că aceasta vrea să nască sub hipnoză, o tehnică ce ar ajuta-o să evite anestezia epidurală.

Practica are ca scop relaxarea cât de mult posibil a organismului, prin intermediul unor exerciţii de respiraţie, astfel încât îi permite mamei să nască fără durere. 

Ducesa Meghan a început să facă şi acupunctură, tot pentru a se pregăti pentru o naştere fără dureri, potrivit aceleiaşi surse.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Foto: Hepta

Citește și: