2524 vizualizări 11 feb 2018

Acum o săptămână, Catrall a anunţat pe Twitter decesul fratelui ei, Chris, la vârsta de 55 de ani. Acesta a fost găsit fără viaţă după ce a dispărut din locuinţa sa din Alberta, Canada. Actriţa a cerut să îi fie respectată intimitatea familiei. Ulterior, Sarah Jessica Parker a declarat pentru Extra TV că i-a transmis „iubire şi condoleanţe” actriţei Kim Cattrall.

„Mama mea m-a întrebat astăzi: «Când te va lăsa în pace acea Sarah Jessica Parker, acea ipocrită?». Intervenţiile tale sunt o amintire dureroasă a cruzimii de care dai dovadă şi de care ai dat dovadă. Dă-mi voie să clarific, dacă încă nu am făcut-o: Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă. Aşa că îţi scriu să îţi spun pentru ultima dată să încetezi să ne foloseşti tragedia pentru a îţi recăpăta imaginea ta de «persoană drăguţă»”, a scris Kim Cattrall, sâmbătă, pe Instagram.

În mesajul publicat sâmbătă pe Instagram, Cattrall a trimis şi la un articol publicat de The New York Post, potrivit căruia au existat tensiuni între ea şi Parker în timpul filmărilor pentru „Sex and the City”.

 

Citește și: