Laura Cojocaru
53518 vizualizări 15 mai 2019

Lucrătorii de la un Lidl din Marea Britanie au avut parte de o surpriză când au descărcat marfa. În transportul care venea tocmai din America Centrală, alături de mulţimea de banane se afla un musafir nepoftit: o broască de copac, potrivit Daily Star.

Broscuţa a călătorit 8.500 de kilometri.

În timp ce descărcau fructele pentru a le aşeza pe rafturi, lucrătorii Lidl au sesizat o creatură exotică stând pe grămada de banane.

Angajaţii i-au dat numele Lloyd broscuţei şi au alertat Autoritata pentru Protecţia Animalelor.

Reprezentanţii Autorităţii au intrat în posesia broscuţei:

 „Micuţul acesta a avut parte de aventura vieţii lui. A venit tocmai din Costa Rica într-o cutie de banane şi a ajuns la Lidl în Netherfield. În prezent, această broască de copac este îngrijită de un veterinar specializat în animale exotice”, a postat Autoritatea pentru Protecţia Animalelor pe contul de Twitter, împreună cu o fotografie a broscuţei.

Foto: Twitter/RSPCA Nottingham

Hayley Day, reprezentatntul Autorităţii pentru Protecţia Animalelor a declarat că angajaţii Lidl păreau destul de surprinşi de descoperirea lor. „Sperăm că se va întoarce în climatul tropical cu care este obişnuit, şi că se va reîntâlni cu broscuţele de copac.”, au declarat reprezentanţii Lidl.

 

Citește și: