Ana Obretin
870 vizualizări 3 iun 2019

Regizat de Michael Dougherty, „Godzilla: King of the Monsters" o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monştri din istoria culturii populare.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american de weekend s-a situat liderul săptămânii trecute, „Aladdin", de Guy Ritchie, care a avut încasări de 42,33 de milioane de dolari. Noua producţie Disney, care combină actorii reali şi animaţia, îi are în distribuţie pe Mena Massoud, în rolul Aladdin, Naomi Scott, ca Jasmine, şi Will Smith, în rolul duhului.

Următoarele două poziţii în box office-ul nord-american de weekend sunt ocupate de premiere. Pelicula inspirată din viaţa legendarului muzician Elton John "Rocketman", de Dexter Fletcher, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 25 de milioane de dolari, în timp ce horrorul „Ma", de Tate Taylor, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 18,26 de milioane de dolari.

Pe poziţia a cincea s-a situat „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum", care a avut încasări de 11 milioane de dolari. Keanu Reeves şi Halle Berry fac echipă în partea a treia a seriei „John Wick", regizată de Chad Stahelski. Infailibilul asasin John Wick se află din nou pus într-o situaţie la limita imposibilului, respectiv viaţa lui costă acum 14 milioane de dolari, pe urmele lui fiind o armată de vânători de recompense, potrivit cinemagia.ro.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", de Anthony şi Joe Russo (7,8 milioane de dolari), "Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokémon Detective Pikachu", de Rob Letterman (6,66 de milioane de dolari), "Booksmart - Examen de (i)maturitate/ Booksmart", de Olivia Wilde (3,3 milioane de dolari), "Focviu/ Brightburn", de David Yarovesky (2,3 milioane de dolari), şi de "Ticăloasele/ The Hustle", de Chris Addison (1,3 milioane de dolari).

Foto: Hepta

Citește și: