Gandul
5017 vizualizări 4 oct 2019

Tânărul din Queensland, Australia, a decis că trebuie să schimbe ceva când a ajuns să cântărească 157 de kilograme, iar toate fetele fugeau de el. În liceu, Bayer a fost hărţuit din cauza greutăţii lui, transmite Daily Mail.

Cel mai umilitor moment a fost acela când o fată frumoasă a acceptat invitaţia lui în oraş, iar când a ajuns în faţa casei ei tânăra i-a spus că a fost vorba despre o farsă şi i-a trântit uşa în faţă. Anthony a declarat că a intrat în depresie după incidentul respectiv. Mai mult, un medic i-a spus tânărului în 2014 că va face diabet dacă nu schimbă ceva. 

Anthony a început apoi să mănânce mult mai sănătos şi să facă sport. Bayer a trecut de la o dietă zilnică de 10.000 de kcal - care includea două pizza mari, patru îngheţate, 2 litri de cola, un burger mare şi două sandvişuri - la una compusă din carne la grătar, legume, fructe, orez şi ovăz. 

Tânărul a dat jos 60 de kilograme, iar acum este într-o formă de invidiat. După această transformare, undele dintre fetele care l-au refuzat în trecut au început să îi facă avansuri. Printre acestea se numără şi adolescenta care i-a făcut farsa. Aceasta şi-a cerut scuze şi l-a invitat recent în oraş. Anthony spune că nici măcar nu i-a răspuns la mesaj. 

Acum, Bayer are propriul centru de antrenament, numit Transform Your Future. 

 

Citește și: