Raluca ION
1471 vizualizări 9 mar 2012

Cel mai emoţionant moment al serii a fost cel în care pe scenă a urcat trupa de dans ”No Limit”, ai carei membri au deficienţe de auz. ”Surzii au talent şi surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deşi nu aud muzica, dansatorii învaţă mişcarea după numărătoare. ”Îmi place să cred că eu sunt muzica lor”, a spus instructoarea. La sfârşit membrii trupei au ridicat mâinile în aer: aplauze, în limbajul celor care nu pot să audă.

Prestaţia lor a ridicat nu doar sala, ci şi juriul în picioare, ba mai mult, au impresionat-o pe Andra până la lacrimi. “Vă iubesc foarte mult! Ştiu cât de greu vă este, pentru că am şi eu pe cineva în famile aşa şi este de toata admiraţia ce faceţi. Nu am cuvinte să vă pot spune cât de mult vă iubesc!”, le-a spus ea.

Aceleaşi cuvinte au venit şi partea celorlalţi doi juraţi. “Marele premiu este de 120.000 de euro, dar cel mai mare premiu valorează cu mult mai mult, iar acest premiu l-am câştigat eu pentru că am avut ocazia să vă văd!”, le-a spus Andi Moisescu.

“Aţ dansat mult mai ritmic decât mulţi dansatori pe care i-am văzut în viaţa mea, n-aţi ieşit nici măcar o dată din muzică. Nu numai ca nu aţi ieşit din ritm, dar aţi creat muzica. Vă mulţumesc!”, a spus entuziasmat şi Mihai Petre. Iar trupa No Limit a yburat în etapa următoare a show-ului.

Citește și: