Ioana Tudorascu
884 vizualizări 8 ian 2020

Un sportiv a ajutat la prinderea violatorului, după ce s-a trezit dezbrăcat la el acasa. Tânărul de 19 ani l-a bătut pe Sinaga, violatorul ajungând la spital, unde victima a fost îniţial arestată pentru agresiune.

Un iPhone 4 a fost găsit în cursul anchetei, unde violatorul ţinea mai multe videoclipuri cu imagini în care îşi ataca victimele pe care le droga. Acela a fost momentul în care autorităţile şi-au dat seama ca au de a face cu cel mai de temut violator din istoria Marii Britanii, scrie TheSun.

Violatorul ieşea în oraş pentru a găsi tineri beţi care ieşeau din cluburi dimineaţa şi le oferea mai multă băutură sau un loc de dormit. Când ajungeau la locuinţa lui, Sinaga le dădea sedative şi îi viola în timp ce erau inconştienţi, filmând incidentele cu telefonul său mobil.

Potrivit TheSun, bărbatul este considerat cel mai de temut violator pentru că a încercat să agreseze sexual aproape 200 de persoane. A fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a atras 48 de bărbaţi în apartamentul lui şi i-a agresat sexual.

 

 

Citește și: