Gandul
274 vizualizări 4 oct 2019

Botezatu a spus că părinţii lui nu au nevoie de bani, deoarece au tot ce le trebuie pentru tot restul vieţii. El a declarat că şi moştenitorii lui sunt asiguraţi. 

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinereţe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a declarat Cătălin Botezatu, la România TV.

Creatorul de modă se reface după operaţia suferită la o clinică privată din Istanbul, în urma căreia medicii i-au extirpat o tumoră apărută la colon. 

Foto: Facebook/Cătălin Botezatu

Citește și: