Silviu Bănilă
636 vizualizări 31 aug 2018

Bărbatul a intrat la bănuieli după ce nu a mai reuşit să ia legătura cu firma Butterfly Funeral Services din Rochester, Kent, Marea Britanie, pentru a pune la cale detaliile funeraliilor, scrie The Independent.

Acesta a decis să fure cadavrul soacrei de la pompe funebre, după ce poliţia i-a zis că nu-l poate ajuta.

Individul a acţionat în plină zi şi a transportat trupul neînsufleţit al femeii la un alt operator de pompe funebre, cu ajutorul unei dube. Mai mult, omul nu i-a spus soţiei ce are de gând, deoarece era prea îndurerată.

Robert Lawrence, managerul Medway Funeral Directors, unde a ajuns în cele din urmă cadavrul soacrei, a spus că bărbatul care a comis fapta a încercat în toate modurile posibile să ia legătura cu cei de la Butterfly, dar nu a reuşit.

„A încercat să ia legătura cu poliţia şi în final şi-a zis că numai el o poate lua de acolo. Când a venit cu cadavrul în dubă, am făcut tot ce am putut ca să-l ajutăm. Era foarte neliniştit şi soţia lui nu ştia nimic. Asemenea poveşti de groază nu trebuie să se repete”, a spus Lawrence.

Bărbatul care a furat cadavrul soacrei a mărturisit: „Nu am avut de ales, a trebuit să iau cadavrul. Am organizat tot cum se cuvine şi nu am vrut să o mai supăr pe soţia mea”.

Chiar dacă povestea s-a petrecut în urmă cu an, aceasta a ieşit la iveală de abia acum, după ce Mid Kent Bailiffs Service a investigat firma de pompe funebre care a dat „bir cu fugiţii”.

Astfel, inspectorii au găsit 16 URNE cu cenuşă pe un raft, care nu ajunseseră încă la rudele îndurerate.

Karen Calder, cea care administra afacerea Butterfly, nu mai are voie să folosească niciun crematoriu local, din cauza facturilor neachitate. Aceasta a închis firma de pompe funebre din cauza „problemelor de sănătate” pe care le-ar fi avut.

„Îmi cer sincere scuze faţă de familiile care nu au putut lua legătura cu mine”, a declarat femeia într-o scrisoare, sfătuindu-i să o contacteze pe e-mail, dacă au probleme.

foto: Butterfly Funeral Services, Rochester, Kent (Google Earth)

Citește și: