1848 vizualizări 16 apr 2018

Cei din familia micuţului Julian Malankowska povestesc că starea micuţului a început să se îmbunătăţească imediat după ce acesta a „acceptat că va muri” pentru că tratamentul nu dăduse niciun rezultat. 

Băiatul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică în 2011 - o formă de cancer care atacă celulele albe din sânge. El a reuşit, în primă fază, să învingă boala de trei ori, după serii de chimioterapie şi un transplant de măduvă de la un donator din Statele Unite. 

Totuşi, cancerul a revenit pentru a patra oară în iunie 2017, moment în care familia a cedat la aflarea veştii că Julian nu va mai trăi până la Crăciun. 

Micuţul nu a mai primit niciun tratament, pentru că medicii au ajuns la concluzia că nu mai există nicio opţiune pentru cazul lui. 

Cu toate acestea, analizele de sânge au arătat că starea lui se îmbunătăţeşte, astfel că medicii au decis să realizeze şi nişte analize ale măduvei, pentru a stabili de ce starea acestuia se îmbunătăţea. 

Foto: Facebook / Licytacje dla Julka

Rezultatele testelor au arătat că nivelul celulelor canceroase din măduva lui Julian se micşoraseră cu aproape 50%. 

Medicii au declarat că situaţia lui Julian este un caz la un miliard. 

Specialiştii au schimbat diagnosticul micuţului în leucemie mieloidă acută, o formă de cancer tratabilă. 

Părinţii lui Julian sunt uimiţi şi spun că ceea ce s-a întâmplat cu băieţelul lor este, într-adevăr, un miracol. 

Mama băieţelului, Aneta, este convinsă că micuţul a fost ajutat de o dietă specială, care include lapte de ciulini, apă alkalină şi sucuri de fructe, a contribuit la îmbunătăţirea stării de sănătate a lui Julian. 

Citește și: