În urmă cu doi ani, Shannon a stat mai multe săptămâni în spital şi, de atunci, colegii săi de clasă au început să facă glume pe seama sănătăţii sale. Situaţia a degenerat atât de rău încât Shannon s-a decis să nu meargă la balul său de absolvire, suferind în tăcere. Mama sa nu a dorit, însă, să lase lucrurile aşa, prin urmare a postat pe internet poze cu Shannon, îmbrăcată în rochia pe care ar fi dorit să o poarte la bal. Pozele au devenit instant virale pe reţelele de socializare, atrăgând atenţia atât prietenilor, cât şi celor care nu o cunoşteau pe tânără.

"Dacă Shannon ar fi mers la bal, în această seară, ar fi purtat această rochie frumoasă. Mulţumită tratamentului la care a fost supusă, Shannon a hotărât să nu mai meargă. Pentru o fată care s-a confruntat cu atâtea greutăţi în viaţă....este o tânără cu o minte şi mai puternică", a scris pe Facebook mama sa.

La scurt timp, sute de oameni s-au solidarizat şi au planificat online să îi organizeze lui Sharon propriul său bal de absolvire, la care au fost invitaţi doar prietenii săi. Ceea ce Sharon nu va uita, cu siguranţă, va fi modul în care a ajuns la bal, cu un convoi de 120 de motociclişti care au condus-o până la petrecere.

Citește și: