391 vizualizări 3 iun 2019

Tânăra make-up artistă spera să obţină un bronz frumos, însă din cauza faptului că a uitat să îşi exfolieze piele şi să şi-o hidrateze, în unele zone ale corpului, autobronzantul i-a provocat nişte pete portocalii foarte mari.

Lucy se pregătea pentru un eveniment şi voia să obţină un look potrivit verii, ţinând cont că ea are, în mod normal, pielea foarte albă, dar rezultatul a fost unul dezastruos - avea pete de diferite nuanţe şi dimensiuni pe tot corpul, nimic nu era uniform sau plăcut la vedere.

Dar după ce a postat fotografiile în mediul online, prietenii ei au fost convinşi că a fost răpită din cauza mâinii de pe faţa lui Lucy care părea a fi a altcuiva.

„Oamenii făceau comentarii crezând că altcineva mă apucase (n. r. de faţă)”, povesteşte Lucy.

Întreaga „păţanie” a convins-o pe Lucy să nu mai folosească niciodată astfel de produse, deşi majoritatea prietenilor ei s-au amuzat după ce au aflat adevărul.

Tânăra a încercat să scape de falsul bronz prin tot felul de metode, dar niciuna nu i-a reuşit iar acum singurul lucru pe care îl poate face este să aştepte să se estompeze de la sine.

„Mi-am învăţat lecţia”, a declarat makeup artista.

Foto: Pixabay 

 

Citește și: