Cătălin Niţu
1021 vizualizări 3 iun 2019

De curând un cunoscut YouTuber a fost condamnat pentru pornografie infantilă, acesta cerând fanelor minore fotografii nud, iar acum un alt YouTuber din Spania a primit o sentinţă de 15 luni în închisoare pentru o farsă pe care a făcut-o pentru vizualizări unui om al străzii, un fost cioban, originar din România, transmite Go4it.

Kanghua Ren, un YouTuber spaniol de origine chineză, a publicat în 2017 un clip cu farse în care oferea unui om al străzii un pachet de biscuiţi Oreo. Farsa era că acesta a înlocuit crema de culoare albă dintre biscuiţi cu pastă de dinţi, iar ideea a apărut în urma comentariilor de pe contul său de YouTube, fanii plasând astfel o provocare pentru Ren.

Bărbatul de origine română, Gheroghe L., în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit în urma interviurilor că a vomitat după ce a mâncat biscuiţii şi că aceasta a fost cel mai rau lucru care i s-a întâmplat de când trăieşte pe străzi. După reacţia negativă la acest clip, Ren a scos clipul de pe canalul său de YouTube şi a filmat unul nou în care îi oferea victimei o bancnotă de 20 de euro. De asemenea, acesta i-a oferit fiicei victimei 300 de euro în schimbul renunţării la intenţia de a-l da în judecată.

Citeşte continuarea...

 

Citește și: