Ana Obretin
2718 vizualizări 24 iul 2018

Daniels, în vârstă de 39 de ani, al cărei nume real este Stephanie Clifford, s-a căsătorit cu Glendon Crain, în vârstă de 41 de ani, în noiembrie 2015.

Crain este muzician heavy metal şi actor de filme porno, activând sub pseudonimul Brendon Miller.

Daniels, care, anterior, a mai fost căsătorită de două ori, şi Crain au o fetiţă, născută în 2011.

Avocatul actriţei spune că actele pentru divorţ au fost depuse săptămâna trecută şi că aceasta este acuzată de adulter.

Crain, care a cerut custodia unică a copilului, pensie alimentară şi locuinţa cuplului, printre altele, a obţinut un ordin judecătoresc prin care i se interzice lui Daniels să se apropie de fetiţă. Ordinul judecătoresc ar avea rolul de a o împiedica pe Stormy să o ia pe fetiţă cu ea într-un turneu naţional prin cluburi de striptease.

Avocatul actriţei spune că toate afirmaţiile făcute de Crain despre Stormy sunt false.

Daniels l-a dat în judecată pe Donald Trump pentru a invalida o înţelegere încheiată cu acesta potrivit căreia i se interzice să facă publice detalii despre o presupusă aventură sexuală pe care au avut-o în 2006.

Avocatul personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, i-a plătit lui Daniels suma de 130.000 de dolari cu câteva zile înainte ca acesta să fie ales preşedinte al SUA, în schimbul tăcerii.

În luna martie, Daniels a declarat în emisiunea de pe postul TV CBS "60 Minutes" că a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu Trump, o dată, şi că a fost ameninţată de un bărbat, într-o parcare din Las Vegas, când a încercat să vândă presei povestea, cinci ani mai târziu.

Donald Trump neagă această aventură.

La începutul lunii iulie, Stormy Daniels a fost arestată într-un club de striptease din Ohio.

Avocatul acesteia, Michael Avenatti, a declarat pe platforma de microblogging Twitter că acuzaţiile sunt "motivate politic" şi arată "disperare", sugerând că arestarea acesteia reprezintă o operaţiune planificată.

Daniels dansa în clubul Sirens din Columbus când a fost arestată. Potrivit lui Avenatti, aceasta ar fi fost atinsă în mod "non-sexual" de clienţi.

"A fost arestată pentru că ar fi permis clienţilor să o atingă în timp ce era pe scenă. Vă bateţi joc de mine? Există resurse de aplicare a legii pentru astfel de operaţiuni? Trebuie să fie priorităţi mai mari de atât", a declarat Avenatti.

În urma spectacolului, aceasta ar fi fost arestată de ofiţeri de poliţie sub acoperire, a declarat Daniels pentru The Washington Post.

O lege din statul american Ohio, cunoscută sub titlul Actul de Apărare a Comunităţii, interzice oricărei persoane din afara familiei să atingă un dansator nud sau semi-nud.

Citește și: