190 vizualizări 14 oct 2019

Ca urmare, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, astfel:

-Linia 40 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Sf. Vineri” şi intersecţia Calea Călăraşilor/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Traian, Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Bd. Chişinău, Bd. Basarabia, apoi traseul actual.

-Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce în incinta acestuia.

-Linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat prin Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul
„Baicului” (linii 69, 86, 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, de unde intră în traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe Şos. Pantelimon, comun cu cele ale liniei 101, respectiv pe Bd. Gării Obor, cu cele ale liniilor 69 şi 85.

De asemenea, şi programul liniilor de metrou a fost prelungit cu o oră.

Primaria Capitalei şi Federaţia Românp de Fotbal pun la dispoziţia suporterilor echipei naţionale de fotbal, marţi, 15 octombrie, în Parcul Regele Mihai (fost Herăstrău), la intrarea Charles de Gaulle, un ecran
gigantic (12x7m) pe care se va putea urmări, începând cu ora 21.45, partida dintre Romania şi Norvegia, din preliminariile Euro 2020. Intrarea este liberă.

Partida dintre România şi Norvegia, contând pentru grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2020, se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională în prezenţa unui număr record de peste 30.000 de copii.

Din cauza sancţiunii UEFA, la meciul România - Norvegia, terenul este suspendat, însă, conform unei noi reglementări a UEFA, la meciurile în care echipa gazdă are terenul suspendat şi trebuie să joace fără spectatori, este permis accesul copiilor sub 14 ani.

Arena Naţională va găzdui patru partide la turneul final UEFA EURO 2020: trei meciuri din grupa C şi o optime de finală. Partidele din faza grupelor ce se vor disputa la Bucureşti sunt programate în datele de 14, 18 şi 22
iunie 2020. Jocul din "optimi" va avea loc în data de 29 iunie 2020. În cazul calificării la turneul final, Naţionala României va juca cel puţin două partide din faza grupelor pe Arena Naţională.

 

Citește și: