Florin Jinga
4739 vizualizări 18 apr 2019

Jurnalistul Mark Gurman de la Bloomberg a scris pe Twitter că „ecranul telefonului Galaxy Fold primit pentru recenzii este complet stricat şi nu mai poate fi folosit, după doar două zile. E greu de spus dacă problema este una răspândită sau nu”, scrie BBC News.

Dieter Bohn de la The Verge spune: „S-a întâmplat ceva cu ecranul telefonului Galaxy Fold şi a apărut o denivelare pe el. Nu ştiu cum s-a întâmplat şi aştept un răspuns de la Samsung. Ecranul e stricat”.

Un alt jurnalist, de această dată Steve Kovach de la CNBC, semnalează o altă problemă: „După doar o zi de folosire”. Acesta a postat un clip în care se vede că o jumătate a ecranului nu mai funcţionează cum trebuie şi pare defectă.

Jurnaliştii care au testat telefonul spun că nu au forţat în niciun fel ecranul: „Orice s-ar fi întâmplat, nu a fost din cauză că aş fi fost neglijent cu telefonul”, a spus Dieter Bohn.

Reacţia Samsung

Compania a precizat că a primit „câteva semnalări” în legătură cu display-ul telefonului Galaxy Fold şi spune că „va inspecta amănunţit aceste telefoane pentru a stabili cauza defectării ecranului”.

Foto: Hepta

Citește și: