203 vizualizări 23 apr 2019

„Primăria Municipiului Bucureşti anunţă marţi, 23 aprilie 2019, că a fost admisă cererea de suspendare provizorie a executării sentinţei de deschidere a falimentului RADET, judecată la Curtea de Apel a Municipiului Bucureşti. În concret, începând de astăzi, întregii activităţi a RADET nu i se mai aplică niciunul dintre efectele falimentului, regia autonomă revenind la perioada de observaţie, respectiv cea de dinaintea pronunţării falimentului”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în următoarea perioadă întreaga activitate a RADET va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica.

„Primăria Municipiului Bucureşti subliniază că agentul termic va fi livrat către populaţie şi îi reasigură pe bucureşteni că nu vor fi afectaţi. Salariaţii regiei nu vor resimţi nici ei această schimbare şi nu se vor face disponibilizări”, mai arată municipalitatea.

Decizia vine după ce săptămâna trecută, Tribunalul Bucureşti a decis intrarea în faliment a RADET. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, activitatea RADET va fi preluată de nou-înfiinţata Companie Municipală Termoenergetica.

 

Citește și: