Cătălin Niţu
955 vizualizări 11 oct 2018
Dacă imaginea de prezentare lansată de către ZTE este cu adevărat reprezentativă pentru noul dispozitiv Nubia X, vom avea de a face cu încă un smartphone cu ecran complet, fără notch şi fără margini pe nicio parte, similar din partea din faţă cu OPPO Find X, de exemplu. Ce oferă Nubia X şi nu oferă niciun alt telefon este un ecran complet şi pe partea din spate, acesta fiind de dimensiuni mai mici, însă complet funcţional, scrie go4it.
 
 

Motivul pentru care ZTE pare să aleagă această soluţie este poziţionarea camerei foto, care nu mai poate fi amplasată pe faţă, întrucât nu există loc. Astfel, camera principală devine şi cameră pentru autoportrete, ecranul de pe spate suplinind astfel rolul unei oglinzi.

La nivel hardware, Nubia X este aşteptat cu un chipset Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare internă şi un acumulator de 3.800 mAh. Ecranul cu diagonală de 6,26” va fi cel de pe partea din faţă, bazat pe tehnologie LCD, în timp ce pe spate vom întâlni un ecran de 5,1” realizat folosind un panou OLED. Camera foto de pe spate va beneficia de doi senzori, de 24, respectiv 16 megapixeli.

Imaginea de promovare marchează data lansării pentru ultima zi a lunii în curs, adică 31 octombrie.

China's Nubia will release the Nubia X smartphone, which features two screens, a 6.26-inch LCD screen on the front, a 5.1-inch AMOLED screen on the back, and a thickness of over 8.6 mm. pic.twitter.com/copnoIqUcg

— Ice universe (@UniverseIce) October 8, 2018

Samsung a lansat Galaxy A9, primul smartphone echipat cu un sistem de cameră cvadruplă pe partea din spate. Acesta face parte din gama mid-range a companiei, însă vine cu o serie de tehnologii pe care le întâlnim pentru prima dată pe dispozitivele Samsung Galaxy, compania dorind să aducă funcţii de top şi la preţuri mai accesibile. Alături de noile camere foto, Galaxy A9 ascunde şi alte îmbunătăţiri faţă de dispozitivele Galaxy A din trecut.

Mai multe detalii pe go4it

 

Citește și: