În mesajul publicat pe Facebook, Brigitte aduce în discuţie pretenţiile Amaliei pe care Ilie Năstase nu ezită să le satisfacă. Actuala soţie susţine că fostul tenismen i-a cumpărat, de curând, fostei neveste, o maşină nouă şi i-a oferit 1.200.000 de euro, pe lângă suma de 300.000 de euro pe care i-o dă acesteia anual. 

Brigitte mărturiseşte că ea nu a primit niciodată o maşină de la Ilie şi că nu mai suportă ca ea să muncească din greu pentru bani, iar el să îi ofere cu atâta uşurinţă sume colosale fostei soţii. 

"Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru ca m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii, de faptul că nonstop îşi foloseste copiii să îi ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o maşina nouă. I-am dat un Mini Cooper cu 30.000 km la bord şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut, soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină", a scris Brigitte pe Facebook. 

Citește și: